De oefenruimte in alkmaar, heehugowaard en schagen! Al vanaf € 26,00

OEFENRUIMTEs

Al een oefenruimte v.a. € 26,00 per avond

RESERVEER HIER

Oefenruimte en oefenruimtes Heerhugowaard. Goed bereikbaar vanuit Alkmaar, Schagen, Hoorn en Langedijk.

oefenruimte in de garage

TArieven

Huur per los dagdeel - 3,5 uur

OVERDAG
Kleine studio   € 26,00 (1-6 pers)
Grote  studio   € 34,00 (1-15 pers)

AVOND & WEEKEND
Kleine studio   € 32,50 (1-6 pers)
Grote  studio   € 42,50 (1-15 pers)

HUUR MET 10 RITTENKAART
( 20% Korting)
Kleine studio   € 26,00 (1-6 pers)
Grote  studio   € 34,00 (1-15 pers)

ANNULEREN
48 uur van te voren doorgeven. Anders wordt de reservering doorberekend.

Wij begrijpen dat je niet op zoek bent naar alleen een oefenruimte waar je kunt repeteren. Nee, je bent op zoek naar een oefenruimte waar je kunt investeren in je band! Je wilt dan geen ruimte waar de spullen hun beste tijd wel gehad hebben. Als je serieus met je muziek bezig bent of gewoon lekker wilt genieten van je repetities, dan zit je hier goed. Koffie en thee zijn bij ons gratis en je kunt al vanaf € 26,- een hele avond repeteren. Biertjes en/of frisdrank mag jezelf meenemen en kun je bij ons in de koelkast stallen.

Backline
Onze studio's zijn uitgerust met Yamaha en DW drumstellen en voorzien van Remo vellen en eventueel met cymbals (€ 5,00 extra), mocht je zelf geen cymbals hebben. KLD buizenversterkers voor een warme en diepere sound waar de meeste gitaristen toch wel heel blij van worden. Voor de bassisten hebben wij de Ampeg BA 210 of de BA 115 versterkers met een vermogen van 450 watt of 150 watt. En de vocalisten maken wij blij met goede AKG mics die minder snel feedback geven en je stem warm presenteren. Dit in combinatie met een Mackie of RCF zanginstallatie. Keyboardstands zijn ook aanwezig. Bekijk hier onze backline.

Repeteren in het weekend
Ben je op zoek naar een oefenruimte in het weekend dan kun je bij ons voor een langere periode een ruimte huren. Je krijgt dan een sleutel met een code, zodat jullie ieder weekend gewoon lekker je eigen gang kunnen gaan. Repeteren met het gevoel van een eigen oefenruimte!

Korting
Je kunt bij ons een 10 rittenkaart kopen, waardoor je altijd met 20% korting repeteert. Dat betekent dat je van de 10 repetities dus gewoon 2 x gratis repeteert! Let op, alleen voor repeteren avond en weekend.

Vragen
Heb je verder nog vragen, voel je dan vrij om te mailen of te bellen. Bij geen gehoor, spreek dan de voicemail in en wij bellen spoedig terug. De studio's zijn goed bereikbaar vanuit Alkmaar, Langedijk en Schagen.

Oefenruimte  Alkmaar, Oefenruimte Heerhugowaard, Oefenruimte Schagen. Oefenruimte Noord Holland. Repeteren met je band. Muziek centrum Heerhugowaard. Drumles, keyboardles en pianoles. Ook voor gitaarles en basgitaarles

Wil je een rondleiding door de Garage?

Klik dan hier op het filmpje!