GARAGE GELUIDEN

Pablo leert drummers om samen te spelen als ritme sectie. Hier let hij op timing, samenspel en improvisatie.

Ritme sectie lessen

07 november 2020

Imme heeft al jaren drumles bij Paul en had een eerste kennismaking met basgitarist Pablo Penton. Pablo gaat lesgeven aan drummers die samen willen spelen met een basgitarist. We hebben meteen wat mooie beelden kunnen maken!

Drumschool Paul Castricum is bezigmet een online drumcursus. Hier kun je straks ook online drumlessen volgen. Dus straks kun je ook vanuit Limburg heel makkelijk de drummethode van Paul Volgen!

Online Drumlessen opnemen

04 november 2020

Als de lessen klaar zijn en de laatste leerlingen het pand hebben verlaten... veranderd de lesruimte in een heuse opnamestudio. We werken aan een online lessysteem voor drumlessen. Wordt te gek!

Begonnen met onze youtubestudio

05 september 2020

Yes! We zijn begonnen met bouwen aan onze youtube-studio! We willen graag met alle leerlingen die dat willen, 1x per jaar een gaaf filmpje opnemen. Een nummer instuderen en dan heel gaaf en professioneel op film zetten. Zo kun je ieder jaar je progressie vastleggen en blijf je lekker gemotiveerd!

Yeah! Studio 3 is klaar!

31 augustus 2020

Na wat zwoegen in de zomervakantie is onze derde studio klaar. Deze studio zal vooral gebruikt worden voor gitaarles en pianoles/keyboardles!

CONTACT

Heb je zin in een proefmaand gekregen? Deze vrijblijvende maand is € 37,50. Hiervoor krijg je 4 lessen van 30 minuten. Boven de 21 jaar is het € 45,- doordat er 21% btw bij komt. Wil je toch eerst een gratis proefles, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hierna zou je aansluitend de proefmaand kunnen doen.
De proefmaand is voor leerlingen uit de regio, tot 15 km vanaf onze garage. 
Woon je buiten de regio? Vraag naar de mogelijkheden.

Doordat we lesgeven zijn we telefonisch helaas lastig te bereiken. De eerste lesafspraken worden dan ook via de mail gemaakt. Mocht je een specifieke vraag hebben, stel hem dan via het aanmeldformulier. Vind je het fijn om even te bellen? Laat het weten, dan bellen wij jou.

STEL EEN VRAAG 

Instrument keuze
Gitaarles
Drumles
Pianoles
Keyboardles
Ritmesectieles
Hoe heb je ons gevonden?
Google
Via Via
Facebook
Anders