Gitaarles proefmaand voor maar € 37,50 in Heerhugowaard. Ook goed bereikbaar voor Langedijk, Alkmaar en Schagen.
Gitaarschool van Jaap Zweeris

Boek een vrijblijvende proefmaand bij Jaap voor € 37,50
(vanaf 21 jaar € 45,-)

AANMELDEN

Gitaarles in Heerhugowaard bij Jaap Zweeris. Jaap geeft gitaarles aan jong en oud. Je kunt al gitaarlessen volgen va € 29,50 per maand.

GITAARLES Jaap Zweeris

JAAP geeft les op de volgende dagen
maandag, dinsdag en donderdag

In De Garage kun je gitaarles volgen bij de gitaarschool van Jaap Zweeris! Bij Jaap is iedereen welkom, van beginners tot gevorderen en van jong tot oud. Jaap is een muzikant in hart en nieren en leert iedereen op ieder niveau graag alle ins and outs. Voor zowel de akoestische als de electrische gitaar kun je terecht bij Jaap. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium en heeft de kneepjes van het vak geleerd van de beste gitarristen die de muziekwereld rijk is... Wil je er zeker van zijn dat je alles goed aanleerd, dan moet je absoluut bij Jaap zijn. Hij geeft op de moderne manier les en leert jou meespelen op jouw favoriete muziek. Jaap geeft geduldig gitaarles omdat hij het belangrijk vind dat de leerling het op eigen tempo oppakt. Ook als je naar het conservatorium wilt, dan kan Jaap de juiste route voor je uitstippelen. Ben je al gevorderd en wil je meer ontwikkeling in je spel, dan is Jaap de aangewezen persoon! Jaap heeft samen op het podium gestaan met bekende artiesten zoals: Caro Emerald, Jamai Loman, Alain Clark.

Als je beginner bent, dan is het beter om eerst kennis te maken met een akoestische gitaar. Heb je nog geen gitaar, dan hebben wij een extra gitaar in de studio staan. Die kun je dan gebruiken in de les. Je kunt al vanaf € 40,00 een gitaar aanschaffen. Het is dan uiteraard geen topgitaar, maar je kunt er zeker al wegwijs mee worden. Heb je daar verder nog vragen over, stel ze in het aanmeldformulier.

Proefmaand

Gitaarles

Je kunt bij Jaap geheel vrijblijvend voor € 37,50 een proefmaand gitaarles volgen! Deze maand bestaat uit 4 lessen van 30 min. Hiermee krijg je een brede en goede indruk van de lessen. Ook weet je dan echt of het instrument bij je past. Is het niet wat je had verwacht, dan heb je het in ieder geval ervaren!  (Ben je 21 jaar of ouder dan komt er 21% btw bij) Voor de tarieven na de proefmaand klik hier.

Drumles en drumlessen in heerhugowaard en langedijk. Ook voor Schagen en Alkmaar goed bereikbaar
Wil je een rondleiding door de Garage?

Klik dan hier op het filmpje!