Jaap Zweeris geeft gitaarles in Heerhugowaard bij Muziekstudio's De Garage. Ook goed bereikbaar vanuit Alkmaar, Langedijk en Obdam.
Gitaarles voor jong en oud op ieder niveau.
Jaap Zweeris Geeft gitaarles in Heerhugowaard. Zijn gitaarschool is makkelijk te bereiken vanuit Alkmaar, Langedijk, en Schagen. Ook voor Obdam zijn de gitaarlessen nu heel makkelijk te bereiken!

"Een heerlijk muzikaal uurtje, ik geniet er elke keer enorm van! Op een ongedwongen manier leer ik veel van Jaap!"

MARK

"Leuke kleinschalige muziekschool met veel persoonlijke aandacht!"

MAURICE

"Jaap heeft veel kennis in huis. Ik heb de laatste jaren enorm veel van hem geleerd op een leuke manier!"

MARGREET

GITAARSCHOOL JAAP ZWEERIS

Bij ons in Muziekstudio's De Garage kun je op een leuke en ontspannen manier gitaarles volgen bij de gitaarschool van Jaap Zweeris! Bij Jaap is iedereen welkom, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Jaap is een gitarist in hart en nieren en leert iedereen op ieder niveau graag alle ins and outs. Voor zowel de akoestische als de electrische gitaar kun je terecht bij Jaap.

Hij is afgestudeerd aan het conservatorium en heeft de kneepjes van het vak geleerd van de beste gitaristen die de muziekwereld rijk is... Wil je er dus zeker van zijn dat je alles goed en op een leuke manier leert, dan moet je absoluut bij Jaap zijn. 
Hij geeft op de moderne manier gitaarles en leert jou meespelen op jouw eigen favoriete muziek.

Ook geeft Jaap uitsluitend 1 op 1 les, hierdoor boek je sneller vooruitgang en zijn de gitaarlessen persoonlijker, leuker en dus inspirerender! Leer je dan wel samenspelen? Jazeker, Jaap speelt graag met je mee. Hierdoor zijn de lessen extra leuk en ontspannen!

Als je beginner bent, dan is het beter om eerst kennis te maken met een akoestische gitaar. Heb je nog geen gitaar, dan hebben wij een extra gitaar in de studio staan. Die kun je dan gebruiken in de les. Je kunt al vanaf € 40,00 een gitaar aanschaffen. 

Het is dan uiteraard geen topgitaar, maar je kunt er zeker al wegwijs mee worden. Heb je verder nog vragen of is er iets niet duidelijk? We helpen je graag verder, dus stel je vragen gerust hier op het aanmeldformulier.

CONTACT

Heb je zin in een vrijblijvende proefmaand gekregen?
Wil je toch eerst een proefles, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hierna zou je aansluitend de proefmaand kunnen doen.


Doordat we lesgeven zijn we telefonisch helaas lastig te bereiken. De eerste lesafspraken worden dan ook via de mail gemaakt. Mocht je een specifieke vraag hebben, stel hem dan via het aanmeldformulier.

Vind je het fijn om even te bellen? Laat het weten, dan bellen wij jou!

STEL EEN VRAAG 

Instrument keuze
Gitaarles
Drumles
Pianoles
Keyboardles
Ritmesectieles
Hoe heb je ons gevonden?
Google
Via Via
Facebook
Anders