Drumles in heerhugowaard en goed bereikbaar voor Langedijk. Schagen, Alkmaar
drumschool paul castricum

Probeer het uit met de unieke Proefmaand van € 37,50 incl. leendrumstel
(vanaf 21 jaar € 45,-)

AANMELDEN

Nu Drumles in Heerhugowaard bij ons in de studio's. Goed bereikbaar vanuit Langedijk, Alkmaar en Scha kun je al volgen va € 29,50 per maand.

DRUMLES

drumschool paul castricum

Bij ons boven in De Garage kun je drumles nemen bij Drumschool Paul Castricum. Wist je dat de drumschool al meerdere keren een award heeft gewonnen voor 2e beste drumschool van de Benelux? Je kan je dus wel voorstellen dat Drumschool Paul Castricum geramd staat voor plezier, kwaliteit en persoonlijkheid. Naast Paul, geven er nog 4 professionele drummers les. Zij geven allen met veel enthousiasme op de moderne manier drumles. De wensen van de leerling staan dan ook voorop. Hierdoor heb je meer plezier in je drumles en boek je sneller vooruitgang.

PROEFMAAND
Voor € 37,50 krijg je vier drumlessen van 30 minuten en een elektronisch leendrumstel bij je thuis. Met deze unieke proefmaand kun je geheel vrijblijvend, betaalbaar en op een leuke manier ervaren of het drummen bij je past. Het drumstel wordt door Paul bij je thuis afgeleverd en op maat geïnstalleerd. Bij het installeren kun je Paul ook nog eens alles vragen wat met drummen of met drumles te maken heeft. Hij geeft je dan graag antwoord op al jouw vragen. (ben je ouder dan 21 jaar, dan komt er 21% btw bij)

Op die manier maak je pas echt een goede start! Kijk voor meer info op de website van de drumschool www.drumschoolpaulcastricum.nl of klik hierboven op de aanmeldbutton en meld je vrijblijvend aan voor de proefmaand! Voor de tarieven na de proefmaand klik hier.

Drumles en drumlessen in heerhugowaard en langedijk. Ook voor Schagen en Alkmaar goed bereikbaar
Wil je een rondleiding door de Garage?

Klik dan hier op het filmpje!