Twan zit op drumles bij paul in Heerhugowaard. Altijd leuk en ontspannen drumles!
Drumschool Paul Castricum! De plek voor drumles op ieder niveau en waar jong en oud gelijk zijn! Plezier, kwaliteit en persoonlijkheid staat bij ons voorop!
Michel heeft Drumles bij Drumschool Paul Castricum in Heerhugowaard. Michel komt uit Heiloo en is op latere leeftijd begonnen en is lekker fanatiek bezig met drummen!
Wij geven drumles aan jong en oud op ieder niveau! Onze leerlingen komen uit heel Noord Holland naar Heerhugowaard om bij ons drumles te volgen. Dit vinden wij een groot compliment!
Drumschool Paul Castricum is de drumschool van Heerhugowaard en omstreken! Zin in een drumles? Boek een gratis proefles of een proefmaand!
Twan zit op drumles bij paul in Heerhugowaard. Altijd leuk en ontspannen drumles!
Wesley komt uit Oudkarspel en zit op drumles in Heerhugowaard bij drumschool Paul Castricum. Zijn motto: Ik ga met veel plezier en en ga gemotiveerd naar huis!
Bekijken

"De nieuwe drumstudio's zijn echt helemaal geweldig! "

Stijn

"Ik ga altijd met veel zin naar mijn drumles, en ik ga gemotiveerd naar huis"

Wesley

" Ik heb nu 6 jaar drumles en vind het nog steeds heel leuk!"

Dorien

DRUMSCHOOL PAUL CASTRICUM

Bij ons beneden in De Garage kun je drumles nemen bij Drumschool Paul Castricum. Wist je dat de drumschool al meerdere keren een award heeft gewonnen voor 2e beste drumschool van de Benelux? Drumschool Paul Castricum is persoonlijk en staat geramd voor plezier en kwaliteit. Naast Paul, geven er nog 4 professionele drummers les. Zij geven allen met veel enthousiasme en op de moderne manier drumles. De wensen van de leerling staan dan ook voorop. Hierdoor heb je meer plezier in je drumles en boek je sneller vooruitgang.

PROEFMAAND
Voor € 37,50 krijg je vier drumlessen van 30 minuten. (Boven 21 jr. € 45,-) Met deze unieke proefmaand kun je geheel vrijblijvend, betaalbaar en op een leuke manier ervaren of het drummen bij je past. Voor € 30,- kun je er een elektronisch drumstel bij huren. Het drumstel wordt door Paul bij je thuis afgeleverd en op maat geïnstalleerd. Bij het installeren kun je Paul ook nog eens alles vragen wat met drummen of met drumles te maken heeft. 

Hij geeft je dan graag antwoord op al jouw vragen. Op die manier maak je pas echt een goede start! Kijk voor meer info op de website van de drumschool www.drumschoolpaul
castricum.nl of klik hierboven op de aanmeldbutton en meld je vrijblijvend aan voor de proefmaand! Voor de tarieven na de proefmaand klik hier.

www.drumschoolpaulcastricum.nl

Leren drummen bij Drumschool Paul Castricum betekend drumles met plezier en veel enthousiasme en drumles voor jong en oud op ieder niveau!

CONTACT

Heb je zin in een proefmaand gekregen? Deze vrijblijvende maand is € 37,50. Hiervoor krijg je 4 lessen van 30 minuten. Boven de 21 jaar is het € 45,- doordat er 21% btw bij komt. Wil je toch eerst een gratis proefles, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hierna zou je aansluitend de proefmaand kunnen doen.
De proefmaand is voor leerlingen uit de regio, tot 15 km vanaf onze garage.
Woon je buiten de regio? Vraag naar de mogelijkheden.

Doordat we lesgeven zijn we telefonisch helaas lastig te bereiken. De eerste lesafspraken worden dan ook via de mail gemaakt. Mocht je een specifieke vraag hebben, stel hem dan via het aanmeldformulier. Vind je het fijn om even te bellen? Laat het weten, dan bellen wij jou.

STEL EEN VRAAG / AANMELDEN PROEFLES(SEN)

voor welk muziekles heb je interesse?
Gitaarles
Drumles
Pianoles
Keyboardles
Ritmesectieles
Hoe heb je ons gevonden
Google
Via Via
Facebook
Anders
De nieuwe drumles studio's zijn helemaal ingericht om het lesgeven een boost te geven. Fijn licht, mooie akoestiek, goede ventilatie en ramen voor een open sfeer!