Basgitaarles Heerhugowaard, Langedijk, Alkmaar en Schagen

Basgitaarschool Bas Rutgers

Probeer het uit met een vrijblijvende proefmaand voor € 37,50
(vanaf 21 jaar € 45,-)

AANMELDEN

Basgitaarles in Heerhugowaard bij Bas Rutgers. Bas geeft Basles aan jong en oud. Je kunt al basgitaarlessen volgen va € 29,50 per maand. Ook goed bereikbaar vanuit Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk en Schagen.

BASGITAARLES bij Bas rutgers

Bas geeft les op woensdag

Bij ons in De Garage kun je basgitaarles volgen bij de basgitaarschool van Bas Rutgers! Bij Bas is iedereen welkom, van beginners tot gevorderen en van jong tot oud. Bas is een bassist in hart en nieren en leert iedereen op elk niveau graag alle ins and outs. Hij studeert aan het conservatorium en heeft de kneepjes van het vak geleerd van de beste basgitarristen die de muziekwereld rijk is... Bas geeft op de moderne manier basgitaarles en leert jou meespelen op jouw favoriete muziek. Bas mag dan wel een virtuoos op de basgitaar zijn, maar hij weet ook als geen ander dat ieder begin lastig is. Dus je hoeft je niet opgelaten te voelen als het even niet lukt! Ook als je naar het conservatorium wilt dan kan Bas de juiste route voor je uitstippelen. Ben je al gevorderd en wil je meer ontwikkeling in je spel, dan is Bas de aangewezen persoon! Hij is zelf erg actief in de muziekwereld en speelt met diversen bands en artiesten. Ook bij hem thuis staat alles in het teken van muziek. Zijn ouders en broer zijn allemaal beroepsmuzikant, dus het is hem letterlijk met de paplepel ingegoten!

Heb je nog geen basgitaar informeer dan bij Bas naar de mogelijkheden. Het is al mogelijk om vanaf € 100,00 een beginners set aan te schaffen. Heb je daar verder nog vragen over? Stel je vraag dan in het aanmeldformulier onderaan deze pagina, Bas helpt je graag verder!

Proefmaand

basgitaarles

Je kunt geheel vrijblijvend voor € 37,50 een proefmaand basgitaarles volgen! Deze maand bestaat uit 4 lessen van 30 min. Hiermee krijg je een brede en goede indruk van de lessen. Ook weet je dan echt of het instrument bij je past. Is het niet wat je had verwacht, dan heb je het in ieder geval ervaren!  (Ben je 21 jaar of ouder, dan komt er 21% btw bij)  Voor de tarieven na de proefmaand klik hier.

Drumles en drumlessen in heerhugowaard en langedijk. Ook voor Schagen en Alkmaar goed bereikbaar
Wil je een rondleiding door de Garage?

Klik dan hier op het filmpje!